För Ledare

Här finns för nerladdning dokument, som stödjer utveckling av ledare baserat på användning av HumanGuide-koncepten

Hur bra ledarskap? Vi har tagit fram en enklare enkät, där du kan undersöka. Antingen för dig själv eller att en ledare vill få andras uppfattningar. Ladda ner enkäten - klicka här. Det finns även en enkät, som undersöker möjligheterna för ett bra coachande ledarskap eller coaching av interna eller externa konsulter. Ladda ner enkäten - klicka här. Om det finns utvecklingsmöjligheter, så kan vi bidra med t ex allt som står i vår bok "Låt personligheten blomma" och förstås med konsulttjänster;-)

En sammanfattning baserad på Jim Collins forskning om framgångsrikt ledarskap. Skriften summerar ”den röda tråden” i hans forskning, dvs från hans fyra böcker inkl den senaste (2011) ”Great by Choice”. Dokumentet är publicerat, som en artikel i Bonniers Ledarskapshandbok. Du kan ladda ner sammanfattningen nedan... Vi vill få tillgång till din mejladress, så vi kan erbjuda dig att få tillgång till vårt nyhetsbrev, som vi planerar att börja sända en dag... Vi kommer fråga om lov;-)

Namn(*)
Invalid Input

Mejladress(*)
Invalid Input

Markera ej robot (*)
Ogiltig inmatning

Här nedan finns även kompletterande bilder och några dokument till...

  • Kompletterande bilder till skriften ovan - främst relaterat till s k Nivå5-ledarskap. Det speciella ledarskap som Collins forskning pekade ut som en del av förklaringen till framgången i de elva framgångsrika företagen i boken "Good to Great"
  • Lösningsfokuserad kommunikation, baserad på Fletcher Peacock’s book ”Water the Flower, not ...”, som används för träning i coaching - en översikt
  • Om du vill på ett enkelt sätt undersöka andras syn på ditt ledarskap - använd den här enkäten. Den består av typiska klagomål...
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

PixCookies Restrict (SE)

Vi använder kakor (cookies) för att det ska fungera bra för våra besökare. Om du vill att det ska fungera på bästa sätt, så godkänner du. Vi följer de europeiska reglerna, som styr användningen. (26 maj 2011)

Kakorna kommer sparas tillfälligt på din dator och försvinner när du avslutar ditt program. Om du inte godkänner, så kommer vissa funktioner på webbplatsen inte fungera.

Mera information kan du få från Post- och telestyrelsen

Swedish Post- and Telecom Authority (PTS)
HUMANKONSULT AB, Örnbergsvägen 19, 146 40 Tullinge | Telefon: 08 778 36 30 | E-post: info@humankonsult.se