Fri kunskap...

Här finns möjlighet att ladda ner olika slags kunskap. Den får användas fritt av alla för personligt bruk. Professionell användning gäller bara för auktoriserade användare av HumanGuide®-koncepten.

Vi har mycket mera information på vår webbplats än de flesta av våra konkurrenter, därför att vi vill dela med oss vad vi har samlat å oss under många år och vi vet att allt vi presenterar fungerar väl för sina syften. På samma gång vill vi ge vår uppfattning, så du vet om det är en god prognos för att samverka med oss.

Vår vision med webbplatsen är att den ska vara som en guldgruva för grundläggande och avgörande kunskap inom HR-området, så man blir en utmärkt humanguide;-)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

PixCookies Restrict (SE)

Vi använder kakor (cookies) för att det ska fungera bra för våra besökare. Om du vill att det ska fungera på bästa sätt, så godkänner du. Vi följer de europeiska reglerna, som styr användningen. (26 maj 2011)

Kakorna kommer sparas tillfälligt på din dator och försvinner när du avslutar ditt program. Om du inte godkänner, så kommer vissa funktioner på webbplatsen inte fungera.

Mera information kan du få från Post- och telestyrelsen

Swedish Post- and Telecom Authority (PTS)
HUMANKONSULT AB, Örnbergsvägen 19, 146 40 Tullinge | Telefon: 08 778 36 30 | E-post: info@humankonsult.se