B: Kan man gifta sig varje år?

(Privat 2015-10-10)

Jo, det går... Faktiskt riktigt givande, om man vill ha en bra relation förstås...

Jag läste 1995 om en sekt i norra Italien, som gifte sig på ett år i taget. Då hade min livspartner och jag varit tillsammans i ett år. Eftersom vi hade bakom oss en skilsmässa, så tycte vi att det var en intressant idé. Vi följde dock inte sektens upplägg utan vässade det lite till. Man kan se det som ett slags utvecklingssamtal. Vi kallar det årssamtal. Första året var det spännande. Andra året funderade vi: Ska vi göra det igen? Det blev ett ja. Sedan dess är det en självklarhet. Till och med har några kompispar gjort det och de har varit mycket nöjda att de har vågat. Det har t o m hänt att ett par blev nyförälskade igen...

På webbplatsen kan du under fliken "Nerladdning" och länken "Privat" ladda ner en instruktioin hur man gör...

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

PixCookies Restrict (SE)

Vi använder kakor (cookies) för att det ska fungera bra för våra besökare. Om du vill att det ska fungera på bästa sätt, så godkänner du. Vi följer de europeiska reglerna, som styr användningen. (26 maj 2011)

Kakorna kommer sparas tillfälligt på din dator och försvinner när du avslutar ditt program. Om du inte godkänner, så kommer vissa funktioner på webbplatsen inte fungera.

Mera information kan du få från Post- och telestyrelsen

Swedish Post- and Telecom Authority (PTS)
HUMANKONSULT AB, Örnbergsvägen 19, 146 40 Tullinge | Telefon: 08 778 36 30 | E-post: info@humankonsult.se