Auktoriserade för HumanGuide Cards

I Sverige finns f n följande externa konsulter auktoriserade för Cards

  • är under uppbyggnad...

Auktoriserad för HumanGuide Cards innebär att man har översiktlig kännedom om den underliggande personlighetsteorin. Dessutom ska man kunna genomföra övningen TeamPlay för att förbättra samverkan i ett team med Cards. Vidare ska man kunna göra en PersonProfil med Cards för att undersöka drivkrafterna (motivationen) för en person. Resultatet kan man sedan använda t ex för att  bedöma personligheten hos en kandidat i samband med rekrytering/bemanning.

Vidare finns även mina söner och en svärdotter, som har varit med ända sedan vi tog fram prototypen för Cards 2013

  • Fredrik Kenmo, IT-specialist, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Andreas Kenmo, Säljare, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Caroline Kenmo, Gymnasielärare, Tullinge gymnasium, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  Caroline har bl a använt Cards sedan 2015 för UF-klasser vid JENSEN Gymnasium Söder och Tullinge gymnasium

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

PixCookies Restrict (SE)

Vi använder kakor (cookies) för att det ska fungera bra för våra besökare. Om du vill att det ska fungera på bästa sätt, så godkänner du. Vi följer de europeiska reglerna, som styr användningen. (26 maj 2011)

Kakorna kommer sparas tillfälligt på din dator och försvinner när du avslutar ditt program. Om du inte godkänner, så kommer vissa funktioner på webbplatsen inte fungera.

Mera information kan du få från Post- och telestyrelsen

Swedish Post- and Telecom Authority (PTS)
HUMANKONSULT AB, Örnbergsvägen 19, 146 40 Tullinge | Telefon: 08 778 36 30 | E-post: info@humankonsult.se